keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Moitteita

Kävin Model Expo 2009- näyttelyssä viikko sitten sunnuntaina. Ihan kivasti oli kaikenlaista nähtävää vaikka nukkekoti juttuja olisi voinut olla tietenkin paljon enemmän. Työkaluja oli vaikka minkälaisia ja löysin myös paljon uusia materiaaleja. Mitään en kuitenkaan ostanut kun olin lähdössä siitä suoraan Tukholmaan ja en halunnut kantaa mitään ylimäärästä mukana. Osoitekirja toki täyttyi useamman firman yhteystiedoilla.
Tähän asti ei siis suurempia moitteita, mutta Nukkekotiyhdistykselle menee nyt kyllä pahaa palautetta. Heidän pöytänsä oli niin mitäänsanomattoman näköinen, että kävelin siitä ensin ohi kun en sitä huomannut. Nukkekoteilu on niin moninainen harrastus, että kuvittelisi siitä saavan myös näyttävän esittelypöydän aikaiseksi. Yksinään minun räpellyksistä olisi saanut sen messupöydän täyteen tavaraa ja minähän en ole ehtinyt tehdä juuri mitään tuohon taloon joka on vielä levyinä lattialla. Olisin ollut myös kiinnostunut yhdistyksen jäsenyydestä ja myynnissä olevista lehdistä, mutta pöydän takana olevilla rouvilla oli niin kiihkeä keskustelu käynnissä keskenään, että en saanut heidän huomiota kiinnitettyä itseeni. Jäi lehdet ostamatta ja jäsenyys saamatta.

2 kommenttia:

hannajaleijona kirjoitti...

Oi miten kurja kuulla!

Mä olin itse pöydän takana lauantaina ja myönnän heti, että ajoittain juttu luisti pöydän takana olevien kesken intensiivisesti, mutta kyllä vilkuilin myös jatkuvasti pöydän edessä olevia ja yritin jutustella aina kun sain katsekontaktin.

Pöydässä oli eteiskilpailun viisi finalistia, joissa minun mielestäni oli jo sinänsä paljonkin ihailtavaa. Messut alkoivat jo perjantaina, jolloin pöydässä oli myös iso kasa arvontapalkkioita. Arvat kävivät kuitenkin hyvin kaupaksi ja myytiin jo lauantaina loppuun. Yhdistys on harrastajien vapaa-aikanaan pyörittämä juttu, jäsenistö on hajallaan ympäri Suomea ja taloja tuntuu olevan vähän hankala houkutella näytteille. Moni pelkää tuoda aarteitaan messutilanteeseen. Muutamat aktiivit tuntuvat tekevän valtavasti työtä yhdistyksen hyväksi ja heille suuri suuri kiitos panostuksestaan.

Silti kritiikki on aiheellista ja merkki kiinnostuksesta, kiitos siitä. Lauantaina me jo suunniteltiin, josko saisimme ensi vuodeksi expoon pienimuotoisen näyttelyntapaisen, eli joitakin pienempiä taloja esille. Saapa nähdä miten käy... Silti todella lämpimästi tervetuloa jäseneksi ja ihastuttavan lehden lukijaksi sekä vielä lämpimämmin mukaan toimintaan ja tekemään yhdessä yhdistyksen esittelyistä näyttävämpiä! Joukkovoimaa ja innostusta tarvitaan.

t. Hanna Meronen, joka on yhdistyksen hallituksessa ihan uusi jäsen, innokas kuin apina, mutta vielä vähän höntti kaiken järjestelyn suhteen ja epäpätevä ajankäyttönsä realistisessa arvioimisessa ;o) (tämä merkkinä siitä, että kaikki pääsevät osallistumaan toimintaan)

Reetta kirjoitti...

Liityin Nukkekotiyhdistykseen netin kautta hetki sitten ja nyt vain odottelen postia ja nimenomaan lehteä!