sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Takkuaa

Juurikaan en ole saanut projekteja etenemään kesän aikana. Kellariboksin seinät olen saanut rapattua mannaryynirappauksella, mutta maalaaminen on vielä tekemättä. Aika hyvin ne mannaryynit siellä seinällä pysyy, kun liimaa levitti todella paksusti ja malttoi olla koskematta seiniin ennen niiden kuivumista. Ylimääräset ryynit kopistelin pois vasta parin päivän päästä rappauksesta. Luultavasti osa ryyneistä lähtee vielä maalatessa irti, mutta seinille jää varmasti tarpeeksi raplinkia.

Alku kesästä osallistuin Marian arvontaan ja olin onnettaren suosiossa, sillä posti toi minulle ihanan virkatun viltin. Tämä mustareunainen viltti on äitini tekemä. Minulla itselläni ei ole minkäänlaista virkkaus- ja neulomistaitoa, joten tällaiset käsityöt ovat aina tervetulleita.

Woopperin tekemien kannujen kokoelma on jälleen kasvanut. Kaksi kannua ostin Lahden markkinoilta, äiti oli ostanut kaksi kannua Kokkolalaisesta lahjatavaraliikkeestä ja itse otsin kaksi kannua lisää kun kesäkuussa Kokkolassa piipahdin. Nyt nämä taitavat hetkeksi riittää. Ajattelin laittaa ne keittiöön kaapin päälle koristeiksi kunhan saan sen keittiön tehtyä.
Jouduin saattelemaan työnjohtajana toimineen Olga koirulaisen sateenkaarisillalle ja nyt tuntuu, että ylimäärästä aikaa on vaikka kuinka paljon. Tämä oma koti on ollut aika huonolla hoidolla viime viikkoina ja ajattelinkin laittaa täällä nyt paikat kuntoon ja keskittyä sitten minimaailmaan, kunnes työt taas elokuussa alkaa.

3 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Saanko udella missä liikkeessä myydään näitä ihania Wooperin astioita? Voisin itsekin piipahtaa siellä päin vieraillessani.

Reetta kirjoitti...

http://rbw-matilda.blogspot.com/
Tuollaisesta paikasta löytyy Woopperin astioita. Se ei ole missään Kokkolan keskustassa ja tuolla blogissa lukikin, että paikka on itse asiassa Luodossa. Siinä samassa on myös kiva kirppari jossa myydään vanhaa tavaraa ja vieläpä hyvin edullisesti. Ajomatkaa kertyy noin 30min Kokkolan keskustasta Pietarsaareen päin.

Susanne kirjoitti...

Aivan ihana uutinen =) Harmittaa niin, kun en päässyt Forssan markkinoille ja hamstraamaan Wooperin astioita. Kokkolassa itse asustelen niin tuo matkaa ei tosiaan paljon tule. Pitääpä pikimiten käydä Luodossa =)