tiistai 30. joulukuuta 2008

Ostoksilla

Kotkasta en ole vielä löytänyt yhtän ainoaa askarteluliikettä, jos Tiimaria ei oteta lukuun. Tiimarista saattaa löytää jotain kivaa nukkekotiin aina välillä, mutta minun mielestä Tiimari on muuttumassa enemmän sisustuskaupaksi ja askartelumateriaalien määrä vähenee koko ajan. Voihan Kotkansaaren ulkopuolella olla joku askartelukauppa, mutta en ole juurikaan tutustunut vielä maailmaan saaren ulkopuolella.
Nyt olen Kokkolassa kyläilemässä ja kävin tämän kaupungin kuulemma ainoassa askarteluliikkeessa hieman ostoksilla. Ei sieltä paljoa tavaraa lähtenyt matkaan, mutta kuitenkin jotain pientä mukavaa. Fimo-massaa olisin ostanut jos siellä olisi sitä ollut, mutta täytyi "tyytyä" tuohon itsekuivuvaan massaan. Olen töissä sitä käyttänyt ja sen työstettävyys kuivumisen jälkeen on loistava. En tiedä vielä että mitä siitä teen, mutta onpahan sitten valmiina kaapissa kun sitä tarvitsee. Löysin myös 3mm leveää kaksipuoleistateippiä ja pakko oli ostaa kun oli niin ohutta.

Itse en ole mitenkään innostunut noista Tilda-jutuista ja en itseasiassa ihan tiedä mitä sillä edes tarkoitetaan. Tuo kangas on kuitenkin tilda-kangasta ja oli se tarkoitettu mihin tahansa niin se on juuri sopivaa nukkekotiin. Osa kankaista oli liian isokuvioisia ja toiset taas liian äklöjä minun makuun, mutta tuo kelpaa kyllä johonkin tulevaisuuden projektiin josta en vielä itsekkään tiedä.
Tuo rulla on lahjapaperia (tildaa myös) ja siitä tulee tapetit eteiseen. Se myytiin metrin pätkissä ja metrihän riittää yhden huoneen tapetointiin, mutta ei ole juurikaan varaa epäonnistua. Tapetoinneista murehtiminen on tietenkin täysin turhaa sillä ei minulle ole vielä sitä taloakaan. Tosin äidillä oli meidän vanhaan kotiin olohuoneen tapetit ostettuna jo ennen kun talon rakentaminen oli edes alotettu ja nyt puhun siitä 1:1 talosta.


1 kommentti:

Tea kirjoitti...

Kotkasta saatavat askartelutarvikkeet on kyllä niin surkeita (ellei ole sitten huomaamattani johonkin tullut). Ja täällä Karhulan puolella ei ole kuin tiimari :(

Kiva huomata että tältä suunnalta löytyy muitakin :D