perjantai 20. helmikuuta 2009

Karttoja ja sanomalehtiä

Tässä on viime aikoina ollu niin paljon työkiireitä, että en ole ehtinyt tehdä mitään nukkekotiin liittyvää. Tänään tulostin netistä karttoja ja sanomalehtiä nukkikseen. Noilta sivuilta löytyy myös paljon muitakin kivoja tulostettavia juttuja.


Ajattelin, että mun nukketalossa olis asunut aikaisemmin vanha merikapteeni ja hänen kuoltuaan, on sinne jäänyt paljon mielenkiintoisia tavaroita. Nämä kartat voisivat olla osa hänen jäämistöään.

Olen miettinyt paljon talon mittasuhteita ja olen pikkuhiljaa kallistumassa siihen vaihtoehtoon, että tähän taloon ei tule vinttiä. Ilman vinttiä saan talosta matalamman ja enemmän esikuvansa kaltaisen. Ihan kokonaan en ole vintin suhteen antanut periksi, sillä taloon mahtuisi hyvin hyvin matala ullakko. Sellainen paikka, jossa ei mahdu seisomaan suorassa ja johon ei saa rakennettua vinttihuonetta, mutta olisi kuitenkin tila jonne voi luukun kautta kiivetä ja jossa voi säilöä esim. vanhoja sanomalehtiä. Korkeuta ullakolle tulisi näillä näkymin noin 1,2m eli 10cm.

Ei kommentteja: